Збірна України завершила цикл із п’яти матчів у плей-офф відбору чемпіонату світу-2022 та Лізі націй-2022/2023. На жаль, пробитися до фінальної частини мундіалю їй не вдалося, проте наші хлопці є лідерами своєї групи в ЛН.

Результати зіграних матчів

Плей-офф відбору ЧС-2022 в Катарі:

  • Шотландія — Україна — 1:3;
  • Уельс — Україна — 1:0.

Поєдинки групи В1 Ліги націй-2022/2023:

  • Ірландія — Україна — 0:1;
  • Україна — Вірменія — 3:0;
  • Україна — Ірландія — 1:1.

Результати збору коштів

770 тис. грн вдалося зібрати на відбудову України завдяки продажу віртуальних квитків на матчі за участі нашої збірної! Окрім неймовірної підтримки від українців, донати також надходили з понад 35-ти країн, зокрема Австрії, Канади, США, Нідерландів, Англії, Шотландії, Кенії, Бельгії, Грузії, Польщі тощо. Це ще одне свідчення небайдужості світової спільноти й бажання боротися пліч-о-пліч із непереможним українським народом.

Збір ініційовано компанією VBET Ukraine, Українською асоціацією футболу та квитковим сервісом TicketsBox.

Усі отримані кошти вже найближчим часом надійдуть на фандрейзингову платформу UNITED24, що є частиною глобальної ініціативи Президента України.

Гроші буде скеровано на один з основних напрямів ініціативи — відбудову України. Це, зокрема, відновлення інфраструктури міст, будівництво мостів, доріг, водоканалів, теплоелектростанцій, шкіл, дитячих садків тощо.

Від імені футболістів збірної та VBET Ukraine дякуємо всім, хто долучився до збору коштів на відбудову України!

Серед тих, хто придбав квитки 1-го рівня, були розіграні футболки гравців збірної з автографами. Також ті, хто придбав квитки 1-го та 2-го рівнів, отримають їхні пам’ятні фізичні копії.

Наступні матчі у групі В1 Ліги націй-2022/2023 мають відбутися у вересні. Новини щодо майбутніх ініціатив, пов’язаних із подією, з’являться ближче до актуальних дат.

З сайту УАФ

1