Збір коштів від продажу віртуальних квитків на матчі збірної України з футболу від VBET Ukraine, Української асоціації футболу та TicketsBox триває!

5 червня о 19.00 розпочнеться матч Уельс — Україна. Це знакова подія, яка дасть українській збірній шанс потрапити до фінальної стадії ЧС-2022!

Віртуальні квитки вже в продажу!

Усі зібрані кошти буде перераховано на фандрейзингову платформу UNITED24, яка є частиною глобальної ініціативи Президента України.

Гроші буде скеровано на один з основних напрямів ініціативи — відбудову України. Це, зокрема, відновлення інфраструктури міст, будівництво мостів, доріг, водоканалів, теплоелектростанцій, шкіл, дитячих садків, університетів тощо.

Механіка спецпроєкту

Кожен може долучитися до відновлення України, підтримати нашу команду та зробити свій внесок, придбавши віртуальний квиток однієї чи декількох категорій і отримавши ексклюзивні бонуси від партнерів збірної України.

Зауважимо, що віртуальний квиток не дає можливості відвідати матч. Онлайн-трансляція ефіру за участю українських ведучих та коментаторів навколо гри Уельс — Україна буде доступна на YouTube-каналі ВЗБІРНА.

Придбати віртуальні квитки та ознайомитися з усіма їхніми категоріями й бонусами можна за посиланням.

На матч Шотландія — Україна, який наші хлопці виграли з рахунком 3:1, менше ніж за 40 годин було продано квитків на 415 000 грн.

Разом сильніші!

ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО ТРАНСЛЯЦІЇ МАТЧУ ПЛЕЙ-ОФФ ВІДБОРУ ЧС-2022 УЕЛЬС — УКРАЇНА

Матч плей-офф відбору ЧС-2022 між збірними Уельсу та України, який відбудеться сьогодні, 5 червня в Кардіффі (початок — о 19.00 за київським часом), наживо транслюватимуть канал «Україна» в ефірі телеканалу «Індиго TV» (тимчасовий транслятор контенту каналу «Україна») та телеканал «Футбол 1». Текстову трансляцію зустрічі вестиме сайт УАФ.

Наразі в ефірі телеканалу «Україна» виходить загальноукраїнський марафон «Єдині новини». Кращі проєкти телеканалу «Україна» виходять в ефір на каналі «Індиго TV», який є загальнодоступним у тих самих пакетах, що й канал «Україна», і має таке саме покриття.

З сайту УАФ

1