Одеська обласна футбольна асоціація вітає зі святом 10-риччя власників та весь колектив стадіону “Чорноморець”!

Представники футбольної спільноти та обласної асоціації взяли участь у святкуваннях цієї дати, у заходах які відбулись 20 листопаду на головній арені Одеси.

На футбольному полі показували свою майстерність фрістайлери та панафутболісти. У підтрибунному приміщенні, на облаштованому майданчику грали з всіма охочим кіберфутболісти.

У святкуваннях взяли участь шановні ветерани футболу і не тільки футболу. Від колективу футбольної арени їм було вручено приємні подарунки.

Від Одеської обласної футбольної асоціації подяки працівникам стадіону “Чорноморець” вручив член виконкому Григорій Бібергал.

Більше фото та інформації з святкування на сайті СТАДІОНУ “ЧОРНОМОРЕЦЬ”⇓

“Стадіон «Чорноморець» – найбільша спортивна споруда півдня України – відзначив десятирічний ювілей. Історія комплексу почалася ще далекого 1925 року, але остання масштабна реконструкція арени була проведена в 2011 році. За час свого існування стадіон «Чорноморець» став знаковим не лише для рідного міста, а й для всього футболу нашої країни.

На святкування ювілею арени для мешканців та гостей нашого міста була підготовлена ​​велика розважальна програма з безліччю призів та подарунків. На полі стадіону відбулися відкриті тренування вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл Одеси та області. Підростаюче покоління футболістів спромоглося потренуватися на газоні, на якому ще тиждень тому грали футболісти збірної України.

Для всіх бажаючих провели екскурсії стадіоном – наші гості відвідали Музей футболу, ознайомилися з безліччю експозицій та дізналися нові для себе подробиці історії становлення стадіону та футбольної команди, також гості змогли побачити життя футбольної арени зсередини – відвідали роздягальні футболістів та підтрибунні відвідування.

Гості змогли взяти участь у величезній кількості футбольних вікторин, конкурсів та розіграшів та отримати подарунки від наших партнерів. Музичний гість свята – гурт PREMIER PRODJECT радував відвідувачів неймовірними музичними композиціями, а на завершення вечора всі бажаючі змогли насолодитися феєричним святковим салютом!” – інформація з сайту stadium.odessa.ua

1