У липні національна команда України завершила виступи на Євро-2020, дійшовши на турнірі до 1/4 фіналу. Найвищого успіху досягла й збірна з кіберфутболу, яка ввійшла до вісімки найкращих на континенті за підсумками UEFA eEuro 2021. Також цього місяця стало відомо, що Україна боротиметься за право провести чемпіонат світу з пляжного футболу та Євро з футзалу.

2 липня. Харківський «Житлобуд-1» дізнався суперників за підсумками жеребкування першого раунду в жіночій Лізі чемпіонів УЄФА-2021/2022. У півфіналі групи 10 чемпіон України 18 серпня зустрінеться з болгарською «Софією», після чого 21 серпня зіграє у фіналі/матчі за третє місце з переможцем дуелі між словенським «Помур’єм» та латвійською РФШ.

3 липня. Національна збірна України зіграла у чвертьфінальному матчі чемпіонату Європи, що стало найвищим результатом синьо-жовтих в історії на континентальних першостях. У Римі в поєдинку проти збірної Англії команда Андрія Шевченка поступилася (0:4) та завершила свої виступи на Євро-2020.

«Я дуже задоволений виступом команди. Подякував хлопцям за самовіддачу й за те, що вони спробували грати у футбол», — сказав після матчу Андрій Шевченко.

Фото Павла Кубанова

Президент України Володимир Зеленський опублікував пост на підтримку збірної.

«Жодна поразка не зламає Україну!

Біль мине, рани загояться, ми будемо достатньо сильними, щоб підвестися і йти далі!

Нам прикро, боляче, але не соромно! Україна завершує цей турнір у топ-8 найсильніших команд Європи.

Ми здобули кращий результат, ніж Франція, Німеччина, Нідерланди, Португалія та багато інших.

Ми маємо чудову молоду команду, яка отримала надважливий досвід і стала ще сильнішою.

Ми маємо чудовий тренерський штаб, який став ще мудрішим.

А отже, наші головні перемоги — попереду!», — написав Голова Держави у своєму профілі Facebook.

4 липня. В аеропорту Бориспіль за участі УАФ і титульного спонсора національної збірної України, компанії «Епіцентр», відбулася урочиста зустріч вітчизняної футбольної спільноти з головною командою країни, яка вперше в історії потрапила до вісімки найкращих в Європі.

Зібралися вболівальники із національною символікою, які вітали збірну скандуванням та оплесками. До події також долучилися відомі зірки української естради — лідер групи ТНМК Фоззі, соліст групи СКАЙ Олег Собчук та репер ЯрмаК, які разом із уболівальниками виконали на честь команди Гімн України.

Своїми враженнями після повернення збірної України на батьківщину з Євро-2020 поділився президент Української асоціації футболу, член Виконкому УЄФА Андрій Павелко. «Ми, більш ніж 40 мільйонів громадян нашої держави й мільйони земляків із Румунії, Нідерландів, Великої Британії, Італії, а також Португалії, Сербії, Люксембургу, Литви та багатьох інших країн по всьому світу, разом пройшли цей незабутній шлях від першого матчу відбору Євро-2020 проти чинного чемпіона континенту, збірної Португалії, до фінального свистка в поєдинку 1/4 фіналу турніру.

Протягом цих майже двох років ми були одним цілим, а наші синьо-жовті серця билися в одному ритмі зі збірною, в єдиному звучанні з вічними оберегами нашої держави — «Слава Україні!», «Героям слава!». І ми залишаємося одним цілим! Тому що всі ми є частинкою єдиної й неподільної України! Із Кримом, Донецьком, Луганськом, моїм рідним Дніпром, Львовом, Ужгородом, Києвом, Одесою й усіма нашими містами й селами. Як на мапі нової форми збірної, яка стала найпопулярнішою на цьому чемпіонаті Європи.

Дякуємо за Євро-2020! Нові перемоги попереду! Дякуємо за незабутні емоції!» — сказав Андрій Павелко.

7 липня. На запрошення президента Української асоціації футболу, члена Виконкому УЄФА Андрія Павелка в гостях у Будинку футболу разом із батьками побували п’ятеро юних футболістів із Києва. 9-річний Євген, 8-річні Кирило та Максим, 7-річний Іванко й 4-річний Матвій стали відомими на всю країну після того, як набуло популярності відео за участю хлопців, які перед тим, як почати свій матч на старому майданчику, заспівали державний гімн, тримаючи руку на серці.

Гості побували на екскурсії на НТК ім. В. Баннікова та в Будинку футболу, а після цього зустрілися з Андрієм Павелком, першими віце-президентами УАФ, легендами футболу Анатолієм Демяненком і Олексієм Михайличенком та гравцями національної збірної України Денисом Поповим і Сергієм Кривцовим.

«Відео за участі малюків, яке стало таким популярним, — найкращий доказ того, наскільки важливу соціальну й патріотичну місію виконує футбол у вихованні маленьких громадян України. Щире захоплення дітей футболом і створення умов для їхнього професійного зростання — це найкращий стимул для нашої роботи з розвитку футболу. Бажаю малечі міцного здоров’я й успішної реалізації талантів!» — сказав Андрій Павелко, який також пообіцяв малечі, що на місці їхнього старого футбольного майданчика невдовзі з’явиться новий, із сучасним штучним покриттям, де діти зможуть тренуватися та проводити дворові змагання з футболу.

8 липня. За підсумками 5-го, ювілейного розіграшу чемпіонату України з пляжного футболу серед жіночих команд, який завершився в Чорноморську, удругє в історії золоті нагороди виграла команда «Domino’s Pizza».

Киянки у фінальному матчі з рахунком 2:1 перемогли команду «Мрія-2006» (Ананьїв, Одеська обл.). Бронзовим призером стала команда «Мрія-2» (Ананьїв, Одеська обл.), яка в матчі за третє місце переграла київський «Сервіт» (5:2).

8—10 липня. Збірна України з кіберфутболу в дисципліні Pro Evolution Soccer, представлена двома гравцями, Сергієм Sergobibika Марченком та Максимом Makson_AAA Андрасюком, виступила у фінальній частині чемпіонату Європи серед електронних команд UEFA eEuro 2021.

Синьо-жовті подолали групову стадію в суперництві зі збірними Ізраїлю та Франції, вибивши з турніру на шляху до чвертьфіналу чинного чемпіона — Італію. І хоча в 1/4-й українців зупинила Іспанія, вихід до вісімки кращих команд континенту став історичним для всього національного електронного футболу досягненням.

10 липня. Відбувся традиційний товариським матч між збірною Української асоціації футболу та збірною спортивних журналістів України, приурочений до Міжнародного дня спортивного журналіста. Ігровий час закінчився з рахунком 1:1, а в серії пенальті перемогу святкували представники ЗМІ — 3:0. Але головна перемога цієї зустрічі — теплі стосунки і дружнє спілкування людей, що працюють в одній футбольній сфері!

Перед початком гри капітани збірних, президент УАФ Андрій Павелко та президент АСЖУ Олександр Гливинський, обмінялися дружніми побажаннями, а також пам’ятними вимпелами, після чого команди зробили спільне фото на згадку.

11 липня. Відбулося жеребкування, за підсумками було визначено місце та дати проведення матчів у групі А1 першого раунду чемпіонату Європи серед жінок до 19-ти років.

Молодіжна жіноча збірна України WU-19 розпочне свої виступи матчем із господарками групи — нідерландками (20 жовтня), далі її суперницями стануть футболістки збірної Шотландії (23 жовтня), а завершуватимуть груповий етап українки 26 жовтня поєдинком із командою Австрії.

Також стали відомі дати матчів дівочої збірної України WU-17 у відборі Євро-2022. Синьо-жовті у групі В3 розпочнуть виступи матчем зі збірною Північної Македонії (27 вересня), далі їхніми суперницями стануть футболістки збірної Молдови (30 вересня), а завершуватимуть груповий етап українки 3 жовтня поєдинком із командою Естонії.

13 липня. Стало відомо, що товариська зустріч між збірними Чехії та України, яка має відбутися 8 вересня поточного року, пройде у Пльзені на домашньому стадіоні місцевого клубу «Вікторія».

14 липня. У Києві на Площі зірок з’явилися 39-а, 40-а й 41-а за ліком зірки, запалені на честь олімпійських чемпіонів із футболу й хокею — Олексія Михайличенка та Олексія Житника відповідно, а також триразової параолімпійської чемпіонки з пауерліфтингу Лідії Соловйової.

Разом із першим віце-президентом УАФ Олексієм Михайличенком урочисту подію відвідав і президент Української асоціації футболу, член Виконкому УЄФА Андрій Павелко.

«Щиро вітаю Олексія Олександровича із цією святковою подією! Зірка стане яскравим щоденним нагадуванням для тисяч шанувальників футболу про історичні досягнення легенди ФК «Динамо» (Київ), який присвятив своє життя розвитку й популяризації гри, — сказав Андрій Павелко. — Як зазначив сам Михайличенко, на Площі зірок, як і в команді УАФ, він зараз у чудовій компанії разом з Андрієм Шевченком, Олегом Блохіним, Ігорем Бєлановим і Анатолієм Демяненком. Пишаюся можливістю працювати в такій команді!»

7—15 липня. У Будинку футболу та на полях НТК ім. В. Баннікова відбулися навчально-тренувальні збори для арбітрів УПЛ, ПФЛ та УПЛ (U-19). Під час занять рефері складали тести на знання Правил гри, відеотести, а також тести з фізичної підготовки.

На відкритті НТЗ для кожної групи арбітрів виступили голова Комітету арбітрів Лучано Лучі та голова Комітету з етики та чесної гри Франческо Баранка, які наголосили на важливості морально-етичних аспектів роботи як на матчах, так і поза ними, а також більш ретельного ставлення до різних деталей роботи на поєдинках та важливості особистого професійного росту. Керівник українського суддівського корпусу висловив подяку президенту УАФ, члену Виконкому УЄФА Андрію Павелку, клубам УПЛ та ПФЛ за збільшення тарифів винагороди офіційним особам матчів.

Під час НТЗ відбулася зустріч із президентом УАФ, членом Виконкому УЄФА Андрієм Павелком. За його словами, завдяки Євро-2020 та успіхам нашої національної збірної інтерес до футболу в Україні суттєво зріс. Це означає, що більш прискіпливою буде й увага до роботи рефері на матчах, зокрема ПФЛ, де в новому сезоні зросте кількість клубів другої ліги, та УПЛ, яка повертається до формату із 16-ма клубами-учасниками змагань. «Пріоритет УАФ, який полягає в мінімізації ризиків можливого впливу на рефері з боку клубів та інших зацікавлених осіб, залишається незмінним. Як і обіцяв, готуємо низку рішень і змін до регламенту, зокрема УПЛ, які допоможуть захистити арбітрів від такого впливу. Це суттєве підвищення заробітної плати арбітрів УПЛ і ПФЛ. Крім того, припиняється практика організації клубами-господарями зустрічі арбітрів перед домашніми матчами. Також рефері вже надане необхідне оновлене екіпірування. Натомість арбітри мають доводити свій клас на полі й невпинно вдосконалювати свій професіоналізм», — зазначив Андрій Павелко.

15 липня. На НСК «Олімпійський» відбулося підписання тристороннього меморандуму про співпрацю між Міністерством у справах ветеранів України, Міністерством молоді та спорту України та ГО «Українська асоціація футболу», мета якого — підтримка захисників України через різні футбольні заходи та змагання, популяризація футболу серед ветеранів війни та їхніх дітей.

Меморандумом, зокрема, передбачено організацію футбольних навчально-тренувальних зборів, змагань та сприяння в розвитку спортивної інфраструктури для занять футболом ветеранів війни та їхніх дітей.

«Підписаний документ є наступним етапом багаторічної співпраці щодо підтримки наших захисників. Адже спільно з Мінмолодьспорту і державними інститутами, відповідальними за учасників бойових дій, ми спільно організовуємо для наших захисників та їхніх дітей численні заходи, починаючи з 2015 року», — зазначив президент Української асоціації футболу, член Виконкому УЄФА Андрій Павелко.

15 липня. Розпочалося навчання нової, третьої хвилі арбітрів VAR. По завершенню навчання кількість відеотехнічних осіб матчу в цілому зросте на 15 осіб.

Зокрема, три арбітри пройдуть навчання за програмою «Лише VAR», два арбітри — за програмою «VAR та поле», п’ять арбітрів — за програмою «Лише поле» та п’ять асистентів арбітра — за програмою «Помічник VAR». Після успішного завершення навчання кількість рефері, що зможуть працювати із системою VAR, зросте до 13-ти, у полі — до 19-ти, помічників VAR — до 14-ти. Крім того, буде підготовлено п’ять нових спостерігачів VAR.

17 липня. Офіційний сайт УЄФА оголосив, що поєдинок відбірного турніру чемпіонату світу-2022 Казахстан — Україна відбудеться в Нур-Султані на стадіоні «Астана Арена» 1 вересня 2021 року.

21 липня. Катерина Монзуль (головний арбітр) та Марина Стрілецька (асистент) відпрацювали на поєдинку першого туру жіночого футбольного турніру Олімпіади в Токіо Китай — Бразилія. Зустріч завершилася перемогою збірної Бразилії (5:0).

22 липня. Президент Української асоціації футболу, член Виконкому УЄФА Андрій Павелко провів робочу зустріч із віце-президентом Всесвітньої організації пляжного футболу, куратором змагань в Європі Габіно Реналесом.

На зустрічі очільник УАФ повідомив, що було прийнято рішення створити робочу групу, яка вивчатиме деталі подання майбутньої заявки від України до ФІФА на проведення чемпіонату світу з пляжного футболу. До робочої групи ввійдуть представники Української асоціації футболу, Асоціації пляжного футболу України, а також інші фахівці. Андрій Павелко подякував BSWW за співпрацю та висловив сподівання, що Всесвітня організація пляжного футболу супроводжуватиме українську заявку та допоможе в її просуванні у ФІФА.

23 липня. Керівники Української асоціації футболу та Асоціації футзалу України в рамках круглого столу на тему «Український футзал у сучасних умовах» обговорили можливість подання заявки на проведення в Україні Євро з футзалу.

У роботі круглого столу від Української асоціації футболу взяли участь президент, член Виконкому УЄФА Андрій Павелко, перший віце-президент Алан Плієв, віце-президент і генеральний секретар Юрій Запісоцький та директор юридичного департаменту Ігор Грищенко. Футзал представляли президент АФУ Сергій Владико та віце-президенти Володимир Гримайло, Андрій Новіков та Андрій Ямковий.

Окремим важливим пунктом порядку денного стала ініціатива щодо проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи з футзалу. Учасники круглого столу обговорили умови, деталі та специфіку організації в Україні найстатуснішого континентального футзального змагання. Сторони дійшли згоди щодо підготовки заявки на здобуття права проведення в Україні фінальної частини футзального Євро та необхідності додаткових консультацій з УЄФА із цього питання.

24 липня. У Києві відбувся черговий матч пам’яті воїна української армії Олександра Шишка, який загинув на Донбасі 2014 року. Перший віце-президент Української асоціації футболу Олексій Михайличенко та менеджер із соціальної відповідальності УАФ Ірина Макаревич вручили дружині Олександра Шишка та його 8-річній доньці пам’ятні подарунки від УАФ.

— Звичайно, такі зустрічі дуже важливі, — сказав Олексій Михайличенко. — Добре, що його сім’я й друзі проводять товариський матч на спомин про Олександра Шишка. Думаю, що футбол був частиною його життя. Це те, що він любив. Це був шматочок того, мирного життя. Вважаю, що увага УАФ в особі президента Андрія Павелка до подібних матчів не менш важлива, ніж увага до ігор на чемпіонаті Європи або чемпіонаті світу. Тільки завдяки нашим хлопцям, захисникам, які відстоюють нашу свободу, таким, як Олександр Шишко, ми можемо жити в мирній країні й займатися улюбленою справою.

23—25 липня. У Києві на «Гідропарк Арені» відбувся міжнародний турнір «Кубок Незалежності» з пляжного футболу. Проведення в Києві турніру високого рівня стало черговим кроком у реалізації нової масштабної ініціативи президента УАФ щодо боротьби за отримання права провести в Україні чемпіонат світу із цього виду спорту. У розіграші взяли участь команди з України, Туреччини, ОАЕ та Оману, які розіграли трофей у форматі одноколового турніру.

У день старту турніру президент Української асоціації футболу, член Виконкому УЄФА Андрій Павелко провів зустріч із членом Асоціації футболу ОАЕ Алі Хамадом Альбедуауї, який у складі делегації перебував в Києві з офіційним візитом у рамках проведення Кубку Незалежності. Сторони обмінялися досвідом, намітили спільні плани та домовилися оформити меморандум про співпрацю в різних напрямах футболу.

Переможцем Кубку Незалежності стала збірна України з пляжного футболу. Після перемог над Туреччиною (8:3) та Оманом (3:1) підопічні Миколи Костенка поступилися команді ОАЕ по пенальті (3:4, ігровий час — 5:5), але в підсумку фінішували першими.

Після завершення поєдинку на майданчику «Гідропарк-Арени» відбулася урочиста церемонія нагородження призерів турніру, в якій узяв участь віце-президент та генеральний секретар УАФ Юрій Запісоцький. Він, зокрема, сказав: «Незважаючи на дещо прикрий для нашої команди сьогоднішній результат, загалом ми — переможці. Класний турнір вийшов насправді, треба віддати належне організаторам.

Ми зі свого боку намагалися йому сприяти й брали в цьому активну участь. Але все ж ідейним натхненником змагань був Сергій Харченко. Подяка Beach Soccer Worldwide та «Місту спорта». Класна організація, хороше представництво на турнірі!

Я вважаю за потрібне й надалі проводити такі турніри, надто що в нас зростає кількість арен для пляжного футболу, і ми будемо продовжувати над цим працювати та залучати такі змагання».

26 липня. Українською асоціацією футболу підписано меморандум із Федерацією футболу Молдови про забезпечення чесності гри, боротьбу з договірними матчами та незаконним бетінгом.

Метою меморандуму є поглиблення співпраці між сторонами та повне сприяння в боротьбі з договірними матчами. Так, сторони зобов’язалися встановити пряму та регулярну комунікацію між відповідальними особами, допомагати одна одній у розробці необхідних правових положень, ділитися досвідом, створити спільну групу експертів та обговорити використання нових інструментів боротьби.

Меморандум підписали президент УАФ, член Виконкому УЄФА Андрій Павелко та голова Федерації футболу Молдови Леонід Олейніченко.

26 липня. Українська асоціація футболу та компанія VBET підписали договір про титульне партнерство Кубку України з футболу терміном на три футбольні сезони.

«Нам надзвичайно приємно вітати нового титульного партнера Кубку України з футболу — компанію VBET. Це партнерство додає ще більших статусу та можливостей найголовнішому й найнепередбачуванішому кубковому турніру країни. А новi осучасненi лого та графiчна стилiстика змагання підкреслюють динаміку його розвитку. Переконані, що партнерство УАФ та VBET щодо розвитку Кубку України зробить турнір ще більш яскравим та захоплюючим. Бажаємо всім учасникам зіграти на максимумі в боротьбі за омріяний трофей!» — зазначив перший віце-президент УАФ Олег Протасов. 

26 липня. Президент Української асоціації футболу, член Виконкому УЄФА Андрій Павелко, а також перші віце-президенти УАФ Олег Протасов, Анатолій Демяненко, Олексій Михайличенко та Алан Плієв на запрошення Асоціації футболу Полтавщини та футбольного клубу «Ворскла» взяли участь у відкритті стадіону спортивного комплексу ФК «Ворскла» в Полтаві.

«Цей комплекс уже є справжньою перлиною футбольної Полтавщини. Юні полтавські футболісти отримали чудову можливість для того, щоб удосконалювати свою майстерність. Вдячний почесному президенту ФК «Ворскла» Костянтину Жеваго! Його внесок у розвиток футболу регіону важко переоцінити.

Також хотів би подякувати президенту «Ворскли» Роману Черняку та віце-президенту клубу Олегу Лисаку, голові Асоціації футболу Полтавщини Валерію Головку, керівникам міста та області за розвиток полтавського футболу.

Користуючись нагодою, ми поговорили з представниками Полтавщини про вдосконалення футбольної інфраструктури, зокрема, у спортивному комплексі «Ворскли», а також у регіоні в цілому, про перспективи дитячо-юнацького футболу регіону. Також із керівництвом полтавського клубу говорили про майбутню реконструкцію стадіону «Ворскла» ім. О. Бутовського. У клубу амбітні плани, і це не може не тішити», — сказав у Полтаві Андрій Павелко.

27 липня. Українські арбітри — головний рефері Катерина Монзуль та асистент Марина Стрілецька — провели поєдинок третього туру групового раунду жіночого футбольного турніру Олімпіади-2020 Канада — Велика Британія. Гра завершилася внічию — 1:1.

27 липня. У Києві в Будинку футболу відбулося жеребкування першого попереднього етапу розіграшу Кубка України сезону-2021/2022.

Імена своїх суперників на цьому етапі змагань дізналися вісім команд другої ліги та дві кращі команди аматорської ліги згідно з рейтингом минулого сезону. Участь у жеребкуванні взяли перший віце-президент УАФ Олег Протасов та уславлений гість церемонії, олімпійський чемпіон Олег Верняєв. Матчі цієї стадії відбудуться 4 серпня.

27 липня. Віце-президент і генеральний секретар Української асоціації футболу Юрій Запісоцький та член комісії УЄФА з масового футболу, заступник голови Комітету УАФ з масового футболу Олександр Каденко передали футбольні м’ячі від УЄФА для фонду ФК «Шахтар» — Shakhtar Social Foundation.

У лютому 2021 року донецький клуб отримав срібну нагороду UEFA Grassroots Awards у номінації «Найкращий професіональний клуб 2020 року» за роботу в напрямку розвитку масового футболу, а саме — за проєкт фонду Shakhtar Social Foundation під назвою «Давай, грай!».

Юрій Запісоцький відзначив великий вплив діяльності ФК «Шахтар» на розвиток масового футболу в Україні: «Бути другими в Європі серед професіональних футбольних клубів — це більш ніж почесно. «Шахтар» робить левову частину роботи з розвитку масового футболу в Україні, тому від усієї Української асоціації футболу й президента УАФ, члена Виконкому УЄФА Андрія Павелка висловлюємо вам щиру подяку».

«Приємно передавати ці м’ячі тим, хто ні на хвилину не зупиняється в популяризації масового футболу в нашій країні. З усіх професіональних клубів з 55-ти національних асоціацій Європи саме український проєкт перебуває на лідируючих позиціях. Упевнений, що наша плідна співпраця буде й надалі визнаватися в УЄФА», — підкреслив у своєму виступі Олександр Каденко.

29 липня. Стало відомо, що Із 20-го по 25 серпня в Кривому Розі проходитиме чемпіонат Європи з кіберфутболу в дисципліні Pro Evolution Soccer — European Nations Cup 2021. Турнір відбудеться під патронатом Офісу Президента України.

30 липня. У селі Придніпровське Нікопольського району Дніпропетровської області відбулося відкриття нового стадіону, збудованого за програмою Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

У відкритті стадіону взяли участь почесні гості, представники УАФ — перші віце-президенти асоціації Олег Протасов, Анатолій Демяненко, Олексій Михайличенко, Алан Плієв, віце-президент Юрій Голик та голова Асоціації футболу Дніпропетровської області, член Виконкому УАФ Віктор Андрухів.

«Сучасне футбольне поле — те, що дасть можливість виховувати нові таланти в гарних умовах. Нехай у країні буде побільше таких чудових стадіонів», — сказав перший віце-президент Української асоціації футболу Олег Протасов.

30 липня. У Будинку футболу відбулося засідання Виконавчого комітету Дитячо-юнацької футбольної ліги України, на якому було розглянуто низку важливих питань, серед яких — обрання виконавчого директора та дирекції ДЮФЛУ; розгляд підсумків чемпіонату України серед команд дитячо-юнацьких закладів в Еліт-лізі, першій лізі, другій лізі, а також серед команд юніорів U-19 у сезоні-2020/2021; визначення регламенту, проєкту календарного плану й складу учасників змагань у сезоні-2021/2022 тощо.

Перший віце-президент Української асоціації футболу Вадим Костюченко, який узяв участь у засіданні, привітав присутніх від імені президента УАФ, члена Виконкому УЄФА Андрія Павелка, а також тренерських штабів усіх збірних команд. У своєму виступі один із керівників УАФ анонсував проведення в найближчому майбутньому стратегічних реформ у дитячо-юнацькому футболі.

31 липня. У Києві на НТК ім. В. Баннікова відбувся фінальний турнір Кубку Генерального Прокурора України з міні-футболу. У змаганнях узяли участь збірні Івано-Франківської, Рівненської, Одеської, Луганської й Донецької обласних прокуратур, а також команди міста Києва, Офісу Генерального Прокурора України й Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері.

Учасників змагань привітали Генеральний Прокурор України Ірина Венедіктова, перший віце-президент УАФ, екс-керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький, тренер національної збірної України Олександр Шовковський та перший віце-президент УАФ Вадим Костюченко, який передав вітання від президента Української асоціації футболу, члена Виконкому УЄФА Андрія Павелка.

Володарем Кубка Генерального Прокурора України стала збірна Донецької обласної прокуратури.

З сайту УАФ.

1