Збірна команда школярів Одеської області виборола “СРІБЛО” у ІІІ літній Гімназіаді України з футболу серед юнаків 2006-2007 років народження!

Ми вже раніше повідомляли про перемогу у Зональному етапі, який відбувся в Миколаєві з 17 по 19 травня цього року.

Це дало право нашій команді взяти участь у всеукраїнському Фінальному етапі, який пройшов в Києві з 23 по 27 травня 2021 року.

Привітати футбольні команди прийшли почесні гості: голова Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Вадим Стеценко, президент Української Федерації Учнівського Спорту Роман Греба, віце-президент Всеукраїнської футбольної асоціації студентів Олег Лащук, Голова Федерації футболу м. Києва Ігор Кочетов, голова Футбольної асоціації жінок м. Києва Василь Гончарук, головний тренер Студентської збірної України, Заслужений тренер України Анатолій Бузнік, начальник Київського міського відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Сергій Бобровник.

За підсумками матчів в столиці, Збірна команда Одеської області посіла почесне друге місце, програвши у фінальному матчі команді з міста Києва. Розподіл місць виглядає наступним чином:
1 місце – місто Київ;
2 місце – Одеська область;
3 місце – Київська область;
4 місце – Сумська область;
5 місце – Волинська область.

Одеська обласна футбольна асоціація зробила все потрібне у дуже стислі терміни, задля забезпечення участі Збірної команди школярів Одеської області в розіграші Третьої літньої Гімназіади з футболу.

Вітаємо гравців та тренерів з досягненням!

1