Дорогі друзі! Від усього серця вітаю вас, усю олімпійську та спортивну родину України, із Днем фізичної культури і спорту!

Спорт об’єднує дуже різних людей, стирає кордони й допомагає долати навіть найважчі перешкоди. Спорт дарує нам прекрасні миттєвості й переживання, мотивує до особистого зросту й досягнення нових цілей, гартує характер і є запорукою здорового життя. Саме тому ми з раннього дитинства й на все життя захоплюємося спортом і любимо спорт.

Пишаюся, що є частиною найкращої у світі спортивної родини, і дякую кожному її представнику за активну життєву позицію!

Дякую президенту НОК України Сергію Бубці, міністру молоді та спорту України Вадиму Гутцайту й голові Комітету Верховної Ради України з питань молоді і спорту Андрію Кожем’якіну за плідну співпрацю й багаторічний внесок у розвиток фізичної культури в нашій державі!

Дякую за величезний внесок у розвиток футболу та щиро вітаю представників нашої футбольної сім’ї з отриманням високих нагород із нагоди Дня фізичної культури і спорту. Це видатний гравець і володар «Золотого м’яча», співголова Комітету професіонального футболу УАФ Ігор Іванович Бєланов, якого указом Президента України нагороджено орденом князя Ярослава Мудрого V ступеня. Це видатний футбольний діяч, який багато років віддав розвитку нашого футболу, керівник Вінницької обласної асоціації футболу й президент Всеукраїнської асоціації футболістів-професіоналів Ірек Фархатович Гатауллін, нагороджений орденом «За заслуги» II ступеня. Це відданий патріот України, волонтер, екс-гравець «Динамо», «Дніпра» й національної збірної України, а нині — футболіст іспанського «Альбасете» Роман В’ячеславович Зозуля, нагороджений орденом «За заслуги» III ступеня.

Пишаємося нашими футбольними героями!

Щиро бажаю вам та всій спортивній родині України миру, процвітання й нових перемог!

З Днем фізичної культури і спорту!

З найкращими побажаннями,

президент Української асоціації футболу,

член Виконкому УЄФА,

віце-президент НОК України Андрій Павелко

З сайту УАФ

1