22 лютого 2020 року в Одесі відбулась ІV чергова Конференція громадської спілки «Одеська обласна футбольна асоціація».
Делегати від постійних та асоційованих членів обласної федерації зібрались у конференц-залі Бізнес центру «Сонячний». Розпочав роботу Конференції, найвищого органу управління, перший заступник Голови Федерації Дмитро Бібергал. З’ясувавши кількість делегатів та встановивши те, що Конференція має кворум, тобто має повноваження приймати будь яке рішення, Дмитро запропонував склад президії, склад Лічильної комісії та Секретаря. Після затвердження делегатами цієї пропозиції, розпочався безпосередній розгляд питань з порядку денного.
У Президію Конференції увійшли – Дмитро Бібергал, перший заступник Голови Федерації; Віталій Данильченко, начальник відділу спортивно-правової роботи Юридичного департаменту Української асоціації футболу; Валентина Кольчак, начальник управління фізичної культури та спорту Одеської обласної державної адміністрації та Валерій Поркуян, легендарний ветеран футболу.
Конференція пройшла у гарній, робочій обстановці. Було затверджено Звіт Голови та Виконкому про роботу у 2019 році, який представив на розсуд делегатів член Виконкому Сергій Галюза.
Прийнято та затверджено Звіт Ревізійної комісії за 2019 рік, який надала член Ревізійної комісії Тетяна Бевзюк.
Наступним питанням було розглянуто зміну найменування громадської спілки, внесення змін до Статуту та прийняття Статуту в новій редакції.

Третім питанням Порядку денного стало зміна складу Виконкому. Делегатами було виведено зі складу та введено нових чотирьох членів до складу Виконкому. Головуючий подякував членам Виконкому за проведену роботу, а новим членам побажав успіхів в роботі на благо розвитку футболу в Одеській області!

Майже всі рішення приймалися одноголосно.
І на останок було нагороджено представників Одещини за вагомий особистий внесок у розвиток футболу відзнаками Української асоціації футболу. Найвищою нагородою було відзначено Йосипа Бронза, якому вручили Медаль за заслуги УАФ. Юрія Борщенко нагородили Відзнакою УАФ. Також Почесні грамоти УАФ отримали Валерій Донкоглов та Світлана Вишня.

Фото – Влад Єфімов, пресслужба відділення НОК України в Одеській області.

1