3 березня відбулася звітна конференція Одеської обласної Федерації футболу, на якій були підбиті підсумки роботи ООФА за минулий рік та визначені плани на майбутнє.

Під час свого виступу Голова Одеської обласної Федерації футболу Максим Степанов доповів про розвиток усіх футбольних напрямків, а також про роботу за 2018 рік. Так за минулий рік були проведені такі змагання: Чемпіонат області та Кубок області серед сільських колективів на приз Голови ООДА,  турнір «Маленькі Зірки», турніри за участю ветеранів АТО та команд Збройних Сил України, футбольні дитячі турніри за участю президента УАФ Андрія Павелка, також в рамках Тижня масового футболу УЄФА в селах та містах області проведено різноманітні футбольні заходи із залученням відомих ветеранів та фахівців футболу та багато інших змагань.

Крім того, Максим Володимирович розповів, що упродовж 2018 року вдалося вийти на системність у роботі та комплексно дбати про розвиток футболу і загалом спорту в регіоні. Зокрема, за рік було відкрито 32 спортивні об’єкти, серед яких мініфутбольні поля, а навесні планується відкрити ще 7 багатофункціональних майданчиків.

У роботі Конференції, окрім делегатів, також приймали участь тренери, представники ФСТ і відомств, ветерани футболу області, представники громадських організацій та ЗМІ.

По завершенню Конференції Голова ООФА Максим Степанов та представник УАФ Юрій Титаренко нагородили відзнаками Федерації футболу України видатних діячів футбольної громади Одещини: знаком «Відзнака» – президента ФК «Локомотив» (Одеса) Левицького Іллю Юхимовича, почесними грамотами – президента ФК «Балкани» (с. Зоря) Златова Миколу Родіоновича та президента ФК «Хаджибей» (с. Усатове) Маковейчука Юрія Івановича.  

 

 

1