Одеська обласна футбольна асоціація провела Курси навчання за Програмою С-диплом УАФ вже для дванадцятої групи слухачів.

Група №12, серед слухачів якої є відомі футбольні люди (Олексій Гай, Олег Гуменюк, Тарас Лазарович та інші), розпочала навчання 20 серпня цього року. Протягом Трьох сесій слухачі отримували знання на теоретичних, методичних та практичних заняттях. Лекторами, викладачами та тренерами на таких заняттях були доктори наук, кандидати наук, футбольні фахівці з Про-дипломами УЄФА. Вперше для слухачів тренерських Курсів було проведено майстер-клас з надання невідкладної до медичної допомоги, з використанням обладнання та спецзасобів. Кожна сесія мала й контрольні вправи або тести. За підсумками навчання, 23 слухача з 25 які починали навчання, отримали змогу вийти на підсумковий теоретичний Іспит.

30 листопада 2018 року в Музеї футболу, на проспекті Небесної сотні, відбувся Іспит. Екзаменаційну комісію очолив представник УАФ – віце-президент Дитячо-юнацької футбольної ліги України Валерій Золотухін. До складу комісії ввійшли авторитетні футбольні фахівці – Заслужений тренер України Семен Альтман, тренер Вищої категорії Віктор Зубков та виконавчий директор Одеської обласної  федерації футболу Дмитро Дімитров.

Валерій Золотухін відзначив Сергія Галюзу, відповідального за навчання та гарну роботу всього колективу Одеської обласної федерації футболу. Подякував за високий рівень організації навчання та ідеальні умови, створені для отримання знань слухачами в Одесі. Зауважив, що саме такий високий рівень – і організації навчання, і професійний рівень залучених фахівців в склад лекторської-тренерської групи вимагає УАФ.

Одеська обласна футбольна асоціація висловлює подяку керівництву ФК «Чорноморець», СДЮШОР «Чорноморець» та Музею футболу за надану для проведення навчання матеріально-технічну базу!

1