Футбол – це гра мільйонів! Інтелектуальна та самовіддана гра, яка потребує багато зусиль, тренувань, стійкості, виваженості, натхнення, а саме головне таланту. С самого раннього віку можна розгледіти в дитині талант видатного футболіста та прагнення до підкорення найбільших висот. Добре коли це помічають батьки, тренери, вихователі дітей та допомагають їм здійснити свої футбольні мрії. Але нажаль є такі талановиті «зірки», які не мають підтримки та змоги реалізувати свої бажання займатися футболом.

В Кароліно-Бугазькій ЗО санаторній школі-інтернат представники Одеської обласної Федерації футболу розгледіли дуже талановитого хлопця Сергія Голубєва. Юнак дуже мріє про футбольну кар’єру та прикладає максимум зусиль для її здійснення. Якщо дитина має хист до певного виду спорту або будь-якого іншого виду діяльності, її треба підтримати та допомогти. Керівники Одеської обласної Федерації футболу не лишились байдужими до мрії талановитого юнака стати успішним футболістом та взяли його під своє «крило».

Завдяки підтримці ООФА Сергій наполегливо та впевнено крокує до поставленої мети. Зусиллями Голови Одеської обласної Федерації футболу Максима Володимировича Степанова, хлопця долучили до програми «Real Madrid Foundation Clinic», а перший заступник Голови Одеської обласної Федерації футболу Дмитро Григорович Бібергал подарував Сергію нові бутси для професійної гри у футбол. В програмі «Real Madrid Foundation Clinic», яка проходила в Одесі, юний футболіст мав змогу тренуватися з відомими іспанськими тренерами ФК «Реал Мадрид», навчатися у них та застосовувати набуті знання, черпати знання у професіоналів своєї справи, щоб у подальшому самому стати професійним футболістом.

Сергій дуже вдячний за таку можливість і це було помітно, адже під час тренувань він показував дуже високі результати.

Нажаль є ще дуже багато талановитих дітей, які потребують допомоги та підтримки. Але спільними зусиллями Одеська обласна Федерація футболу буде намагатися допомогти якомога більшій кількості дітлахам, які дійсно гідні цього та заслуговують на втілення своєї мрії.

1