19 вересня в 14:00 в “Музеї Футболу” на Проспекті Маршала Жукова 14Б/1 за підтримки міськради Одеси, Одеської обласної Федерації футболу і фонду Реал Мадрид (Іспанія), відбудеться прес-конференція, присвячена дитячій і юнацькій футбольній програмі CLINIC FUNDACION REAL MADRID в Одесі.

У період з 29 жовтня по 02 листопада 2018 р. (період осінніх дитячих канікул) ТОВ “АМІДІ СПОРТ” організовує футбольну програму CLINIC FUNDACION REAL MADRID в Одесі. До програми планується залучення 150 дітей з усієї України і ближнього зарубіжжя. Це спеціальні 5-денні тренування для дітей з тренерами вищої категорії Реал Мадрид, які мають багаторічний досвід майстер-класів по всьому світу в програмах Clinic. В Одесу приїжджають імениті представники ФК “Реал” (Мадрид, Іспанія) – директор міжнародного напрямку FUNDACION REAL MADRID CLINIC Пабло Гомес Ревенга, планує приїхати екс-президент “Реал Мадрида” Лоренцо Санс або Роберто Карлос, а також два представники іспанських промоутерів проекту “INUSPORTS”.

Ці незабутні канікули для дітей, а також грандіозну подію на території України уперше офіційно проводитиме українська компанія ТОВ “АМІДІ СПОРТ”. Дана організація спеціалізується на проведенні міжнародних спортивних заходів і є ексклюзивним правовласником на проведення CLINIC FUNDACION REAL MADRID в Україні. Час, проведений в навчанні в дусі “Реал Мадрид” дозволить стати частиною кращого клубу світу і отримати досвід від тренувань, командних ігор, цікавих конкурсів, тактичних практик і мовних спілкувань на полі.

Організаторами з боку України виступають: директор ТОВ “АМІДІ СПОРТ” – Зубков Владислав Вікторович, Гореславец Тетяна, Президент Одеської обласної Федерації футболу, губернатор Одеської області – Степанов Максим Володимирович, міський голова Одеси – Труханов Геннадій Леонідович, адвокат національної асоціації адвокатів України Неновий Іван Іванович та інші.

1