Сьогодні в Одесі на стадіоні «Чорноморець» відбулася конференція Громадської спілки «Одеська обласна футбольна асоціація». Участь у ній взяли 64 делегати від колективних членів ООФА.

Серед інших питань у порядку денному було обрання голови федерації. На цю посаду було зареєстровано два кандидати — президент ФК «Чорноморочка» Юрій Борщенко та голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов.

Перед голосуванням Юрій Борщенко зняв свою кандидатуру на користь Максима Степанова. А сам Максим Володимирович презентував делегатам свою програму розвитку одеського футболу, завершивши виступ словами: «На мій погляд, така програма допоможе розвитку футболу в нашому регіоні. У День соборності України треба пам’ятати, що наша сила — в єдності! Об’єднавши зусилля футбольної громадськості та державних структур, ми зможемо досягнути ефективних результатів».

Під час голосування за призначення Максима Степанова головою ГС «ООФА» віддали свої голоси 62 делегати. Сам голова обласної державної адміністрації не голосував, ще один делегат утримався.

Участь у конференції ООФА взяли 64 делегата
1